Beste bingo på nett

- vi har testet alle norske bingosider!

Beste bingo på nett for norske spillere

Her skal vi gå gjennom de beste bingoene som er å finne på nett i det norske markedet. Vi ser da på alt som skal påvirker din opplevelse enten det er bonuser, kundeservice, lisenser, programvare eller annet.

Det er mange sider som tilbyr deg å spille bingo. I mange tilfeller er det vanskelig å finne den beste siden. Her er tre av de store sidene som vi vet har kvalitet og er trygge. Derfor er dette sider som kan anbefales, og vi skal kåre beste bingo av disse tre.

Her er det både minispill, jackpot spill og klassiske bingospill på alle de tre sidene. Det er ingen problemer å være registrert på alle de tre sidene. Det kan fort øke spenningen med de forskjellige måtene sidene fungerer på, og det øker vinnersjansen til et visst punkt.

Hvordan kjenne igjen den beste bingoen på nett?

Det er mange forskjellige bingoer å velge mellom og det kan være forvirrende og overveldende. Nå skal vi gå litt gjennom tre av de store for å se om det er store forskjeller her, hva som gjør at de skiller seg ut og hva som gjør dem til et bra valg.

Bingo.com

Bingo.com lar deg registrere deg og prøve ut spillene gratis i en begrenset tidsperiode. Her går alt automatisk og du trenger aldri å bekymre deg for å miste noen av tallene. Spillene er i stor grad unike og varierte.

Her kan du chatte med andre spillere, være med i turneringer og velge rom å spille i som passer deg best. Nettopp fordi det er på nett så kan det spiller hvor som helst, og når på døgnet du ønsker.

Lisenser nettbingo

Det er The Malta Gaming Authority som har gitt Bingo.com deres lisens. De er også sertifisert gjennom eCOGRA. De er medlem av European Gaming og Betting Association og Remote Gambling Association. Bingo.com oppfordrer spillerne til å holde øye med transaksjonene sine og å følge med på gamblinglovverket i landet de bor i.

Forklaringer og hjelp fra kundeservice

Det å komme i kontakt med kundeservice er ikke det enkleste her. Det er flere steder du kan kontakte dem gjennom meldinger, men om du vil ha svar kjapt så er det egentlig ingen måte å få det på. Vi fikke alikevel raske svar i live chat supporten og derfor kvalifiserer Bingo.com seg til å bli kalt en av de beste bingo på nettet. Likevel er det mulig å finne svar på det aller meste ved å lese gjennom spørsmålene som ligger i "Hjelpesenteret".

Innskudd, uttak og bonuser

For å kunne gjøre et innskudd må du ha fått godkjent dokumentasjonen din. Om du har problemer med å gjøre innskudd kan det være at dokumentasjonen ikke har kommet frem eller blitt behandlet enda, eller det kan være at du ikke ha fullført profilen din korrekt. For å kunne få bonuser og gjøre uttak må du sette deg inn i en del regler for å gjøre det korrekt.

Unibet Bingo

Unibet Bingo har blitt til en av de største bingoene på nett i Europa. Du kan velge mellom mange forskjellige typer bingo. Her er kreativiteten på topp, samtidig som klassiske bingospill som 75-tallsbingo er en del av utvalget. Når du registrerer deg får du 14 dager med gratis spilling for at du skal at du skal få prøvd det brede utvalget.

Det er flere forskjellige rom du kan delta i, chattetjeneste og det er til og med en guide for nybegynnere. Her er alt satt opp til at du skal få mest mulig ut av din opplevelse med spillene.

Kundeservice

Det er ingen problemer å komme i kontakt med kundeservice gjennom telefon eller mail. For å gjøre det enklere skulle det gjerne vært en chat funksjon. Det er flere små guider rundt på siden for å hjelpe nybegynnere i de forskjellige bingospillene.

Spill og bonuser

Når du har funnet ditt bingorom og har begynt å spille er du automatisk med i lojalitetsprogrammet. Der kan du vinne flere forskjellige premier, og etter hvert kan du overføre pengene du vinner til kontoen din. Det er enkelt å spille og du kommer alltid til å kunne finne svar på spørsmål du måtte ha under "Hjelpesenter". Vi er impornert over Unibet Bingo og synes de fortjener å bli kalt en av de beste bingo på nett.

Enten du vil spille mini-spill, bingohjul eller turneringer så kommer du til å finne noe som passer deg perfekt. Det er også en kalender der turneringene er satt opp, og der kan du melde deg på.

Maria.com

Maria.com har, som de to bingoene over, en rekke forskjellige bingospill. Her er det kampanjer der du kan få et gitt antall gratisspinn hvis du først har et innskudd på 100 kr. Noen av de største spillene her er mini-spillene, sammen med de forskjellige turneringene.

Spillerne kan her også chatte med hverandre i forskjellige rom og gjennom turneringene. Dette skaper et samfunn mellom spillerne. I mange miljøer er dette viktig, og dette er ikke noe unntak.

Lisenser

Maria.com er lisensiert av The Malta Gaming Authority, er sertifisert av eCOGRA’s standarder og er medlem av European Gaming and Betting Association og Remote Gambling Association. Alle transaksjoner skjer umiddelbart og vil vises som Maria.com på transaksjonen til kortet. Selv om man det er sertifisert i Europa så må man passe på å holde seg selv oppdatert på lovene angående nettspill og gambling i det landet man bor i. Siden dette kan endre seg så må man holde øynene oppe.

Kundeservice

Her er det lett å komme i kontakt med kundeservice via mail og telefon. En chat funksjon er alltid ønskelig, men ikke alltid mulig. Det er heller ikke noe problem å finne frem til svar på nettsiden.

Spill og bonuser

Bonusene, som blir omtalt som jackpot her, er mye mer varierende enn i de to nettsidene som er nevnt over. Her vet du alltid hva du kan forvente. Du velger hva slags jackpot du vil være med å spille om, enten det er en progressiv eller en med et fast beløp.

Meld deg på turneringer og spill i vei. Her er det spennende spill og turneringer. Maria.com imponerer oss hos Norsk Bingoguide og vi synes også de fortjener å få tittelen beste bingo på nett.

Hvilken bingo er best?

Både Bingo.com, Unibet Bingo og Maria.com har en del av nettsiden sin som handler om det å spille sikkert og hva spillavhengighet er. Dette er viktig å ha med. Alle sidene har nødvendig informasjon om hvordan innskudd skal gjøres, hvordan uttak utføres og i hvilken grad bonusene som vinnes kan gjøres om til ekte penger.

Det å velge ut en bingo som er det beste er ikke en enkel oppgave. De har alle mange like funksjoner, og mange som er ulike. De som er like er de som er de viktigste - som for eksempel trygghet i spilling, utvalg av spill og at det er et miljø som spillerne kan trives i.

Selv om alle tre er gode så er det en som har skilt seg ut mer enn andre. Maria.com er en side med et stort og varierende utvalg. Det er lett å forstå, siden er pent utformet og er visuelt fin å se på. Reglene og forutsetningene for å få en fortjeneste gjennom spillene er enkelt å sette seg inn i.

Nå er det bare opp til deg å opprette en konto, eller flere, og begynne å spille. Prøv deg frem med de gratis periodene på sidene, lek deg med spinns og finn din måte å spille på. Dette er en spennende og gøy reise som du kan starte med en gang. Hopp i det!