Online bingo strategi

Bingo er et lykkespill, så hell og lykke betyr mer enn noe annet. Men det er alltid mulig å øke sjansene til å vinne ved å ta smarte valg - altså ha en bingostrategi.

Her skriver vi om noen basiske og vanlige bingostrategier som kan hjelpe deg med å oppnå større suksess og ha enda mer moro når du spiller. Mange erfarne spillere vet om disse tipsene, men nybegynnere bør ha disse i mente.

Bruk automarkering (auto-daub)

Det er kanskje det viktigste du kan gjøre så du unngår feil. Du mister kanskje noe av spenningen og det mentale aspektet av spillet, men du unngår å ikke krysse av alle nummerne.


Spill mer enn ett brett

Det koster mer, men øker dine odds for å kunne rope "BINGO!" og vinne premier. Hvor mange brett du skal kjøpe avhenger av hvor mange spillere det er, hvor mye hvert brett koster og premiesummen.

Mange sier at fire brett er det optimale, men det varierer avhengig av de faktorene vi nettopp nevnte.


To ulike strategier:

Når du spiller med flere enn ett brett - velg så ulike brett som mulig
Strategien går ut på å velge så mange ulike nummer som mulig. Så hvis ett nummer ikke kommer så kommer det ikke på flere enn ett brett. Altså det går ut på å spre risikoen og holde deg lenger i spillet så sjansen til å vinne øker.

Når du spiller med flere enn ett brett - velg så like brett som mulig
Dette er lett å gjøre online. Poenget er å konsentrere nummerne og hvis du først er heldig kan du ha mange vinnersjanser.


Velg spill med få spillere

Et spill med få spillere betyr mindre premier, men også at du har mye større sjanse til å vinne. Det betyr mer underholdning og mange flere gevinster.


Gå etter de store premiene

Dette tipset er i konflikt med det foregående, men alle strategier har sine fordeler og ulemper. Når du prøver deg på jackpotter og store premier så spiller du sannsynligvis mot flere spillere. Men hvis du da vinner så vinner du ofte stort! Forhåpentligvis mye større enn dine exiter uten gevinst og hvis du er riktig heldig kan du vinne utrolig mye penger. Ion Jackpotten på MariaBingo er et godt eksempel.


Spill chattespill

Mens bingospillene foregår arrangeres det ofte ekstra spill i chatten. Det er en fin mulighet til å få noen ekstra penger eller premier. Vi har vunnet både parfyme, dvd filmer og t-skjorter i chattespill.