Merknader om våre anmeldelser...

Fordi antall nettsteder du kan velge mellom for å spille online bingo er så stort, har vi påtatt oss å hjelpe deg med beslutningen om hvilke nettsteder som er best for deg, ved at vi har brutt ned de viktigste elementene. Det ville tatt deg veldig lang tid å finne all denne informasjonen online...

Vi har heldigvis gjort alt arbeidet for deg. Vi garanterer at vi på Norsk Bingoguide kun har anbefalt de beste nettstedene for online bingo! Vi oppdaterer våre informasjoner hele tiden, så om noe endrer seg prøver vi å være raske med å sende et bingorom opp, ned eller vekk på/fra våre lister.

Kriteriene vi har fastsatt for "de beste" i denne klassen er høye, og inkluderer det følgende:
  • Rettferdighet: Bingospill er i seg selv rettferdige; det vil si, de spilles tilfeldig, de er lisensierte, og fullstendig regulerte. I tillegg er alle spillegevinster utbetalt umiddelbart, og med minst mulig bry.
  • Regulering: Alle online bingohaller vi har anbefalt har gyldig lisens.
  • Sikkerhet: Alle pengetransaksjoner, og personlig informasjon, som deles mellom spiller og den aktuelle bingohallen må følge de nyeste og strengeste sikkerhetskrav innen industrien, og strenge krav til datasikkerhet. Dersom de ikke gjør dette, overlever de ikke her. bingo bingoanmeldelser online
  • Grafikk og lyd: Et online bingonettsted oppnår sjeldent den realistiske atmosfæren fra en landbasert bingohall, men enkelte online haller er flinkere til å oppnå dette enn andre. Dessuten er det jo en fordel at du ikke behøver å bekymre det over sminke og tilbehør! Online bingohaller er et alternativ til landbaserte bingohaller, og har en rekke ekstra fordeler. Grafikk og lyd på disse nettstedene er den beste i industrien, og bidrar til at du oppnår adrenalinet fra en bingohall innenfor dine egne fire vegger.
  • Kundestøtte: Alle online bingohaller vi anbefaler har effektiv og hurtig kundeservice. Vi har testet alle, og anser de nettstedene vi har listet som de med den vennligste og mest kompetente kundestøtten.

Informasjon:

Kontakt oss
Send en email til bingoguide@gmail.com.

Husk å lese "Terms & Conditions" på alle bingo du spiller på for å forstå reglene.
Vi er uten ansvar for mulige feil på denne siden. Du spiller alltid på eget ansvar. Det er ditt ansvar å betale skatt av eventuelle gevinster.