Regler i bingo

- Her finner du en innføring i bingo. Reglene er veldig enkle som du ser.
I bingorommene vil du oppleve mange ulike spill på bingobrettet.


Bingo har blitt et populært spill blandt folk i alle aldre. Nå kan du også nemlig spille bingo utenfor de tradisjonelle bingohallene, du kan spille online hjemme ! Her finner du en liten oversikt over regler og noen få strategiske tips når du skal spille bingo.

Bingo Regler:

Det er 75 mulige bingo nummer. Det trekkes et og et nummer og du krysser av for de nummerene du har som blir trukket ut. Disse blir automatisk krysset av når du spiller online. En spiller har bingo når den matrisen det spilles etter er full. Det kan være en rad, en kollonene, diagonaler eller helt andre mønstre.

Spillerens vinnersjansen avhenger av hvor mange brett han har i spillet og hvor mange brett som er med.

Brettene:

Hver spiller har så mange bingo brett som han eller hun har kjøpt. Hvert bingobrett har 5 rader og 5 kolonner, tilsammen 25 ruter. Kolonnene er navngitt fra venstre mot høyre med bokstavene 'B', 'I', 'N', 'G', 'O'.

Med et unntak (den miderste ruta er free) er nummerene fordelt slik :
  • hver rute i 'B' kolonnen inneholder nummer fra 1-15 ;
  • hver rute i 'I' kolonnen inneholder nummer fra 16-30 ;
  • hver rute i 'N' kolonnen inneholder nummer fra 31-45 ;
  • hver rute i 'G' kolonnen inneholder nummer fra 46-60 ;
  • hver rute i 'O' kolonnen inneholder nummer fra 61-75.
Et nummer kan bare forekomme en gang på hvert brett.

Bingo Strategi:

Når du spiller online er det 75 mulige bingo nummer og i alle trekninger trekkes det til det blir en vinner. Det er ikke så mye du kan gjøre for å øke dine vinnersjanser enn å spille med så mange brett du kan. Bare ikke spill med så mange brett at du mister oversikten. Bingo er et sjansespill, innse at du ikke kan endre dette. Bare spill og ha det gøy og håp du blir den første med BINGO !