En guide til Virtue Fusion Bingo-programvare

virtuefusion logo

I over et tiår har Virtue Fusion vært en av verdens ledende uavhengige utviklere av online bingo-programvare. Etablert i 2001, suksessen av plattformen førte til at de ble oppkjøpt direkte av den globale spillgiganten Playtech i 2010, som var deres forsøk på å skape "verdens største online bingo-nettverk". Virtue Fusion er fortsatt sterk i dag.

Høyt ansett programvare
Virtue Fusion er kjent som en av de beste online bingo-programvareleverandørene i bransjen og dette har blitt ytterligere uthevet av de mange prisene de har vunnet, blant annet for beste Bingo-programvare, årets Bingo-leverandør og Beste Online Bingo-innovasjon på Which? Bingo Awards. Det er også, statistisk sett, det største online bingo-nettverk også; på det meste er det mer enn 15 000 spillere over hele verden som bruker Virtue Fusion powered games – med totalt 30 000 i løpet av dagen og rundt € 100 millioner som blir satset av spillere hver måned.

Stort utvalg av klienter
Siden programvaren brukes av mange av de største og beste områdene, har mange spillere tilgang til Virtue Fusion-plattformen uten å vite det. Noen av verdens mest anerkjente online gamingleverandører og bookmakere benytter Virtue Fusion programvare, inkludert Maria Bingo, Bucky Bingo, Bingo.com, Ruby Bingo, William Hill og Virgin. Programvaren kan endres for å imøtekomme mange forskjellige språk og valutaer, som er grunnen til at det er benyttes så mye i så mange forskjellige land. Gjennom sine kunder tilbyr Virtue Fusion en rekke forskjellige online bingovarianter, inkludert de mest populære spillene som 75-ballers Bingo og 90-ballers Bingo, samt en rekke ulike lisensierte versjoner som har forbindelse med TV-programmer og filmer.

Gå over til mobil
I forbindelse med et stadig skiftende marked, var Virtue Fusion en av de første programvareleverandørene som lagde bingo-apper for smarttelefoner og nettbrett – som tillater brukere å nyte online bingo på farten og hvor de enn er. For eksempel kan brukerne laste ned William Hill-appen – drevet av Virtue Fusion – til sine mobile enheter og nyte online bingo hjemme, på bussen eller på jobb (det er dog kanskje best å ikke gjøre det på pulten din!). Alternativt kan spillerne gå den tradisjonelle ruten og få tilgang til online bingospill fra sin stasjonære eller bærbare datamaskin. Til syvende og sist får spillerne den samme kvalitetsopplevelsen og spenningsnivået uansett hvordan de velger å spille det – og det er takket være Virtue Fusion-programvaren.

Bonuser, kampanjer og jackpotter
Mange av online bingoleverandørene som Virtue Fusion driver tilbyr bonuser og kampanjer for å lokke nye kunder eller belønne eksisterende spillere. Disse kan inkludere BOGOF (Kjøp en, få en gratis)-avtaler og forbedrede bonuser (doble pengene dine etc). En annen stor ting om Virtue Fusion er deres sammenkoblede nettverk. Dette bringer sammen en rekke av deres individuelle kunder i et felles nettverk, og slik at spillerne kan forsøke å vinne store progressive jackpotter som er bygget opp over dette sammenkoblede miljøet.

Kundeservice
Mange spillere tenker ikke engang over kundeservice før de faktisk trenger det. Virtue Fusion tilbyr en døgnåpen flerspråklig chat-tjeneste som tilbyr støtte til spillere uansett hvilken tidssone de er i. Dette er bra fordi mange vil kun drive kundeservice innenfør deres egen kontortid. Dette er tilgjengelig på tvers av nettverket, og gir god trygghet for spillere dersom det skulle oppstå et problem vil de bli støttet når de trenger det.