Sidespill og chattespill - hva er det?

Som bingofan har du kanskje ikke tenkt så mye over andre spill som er tilgjengelige mens du spiller bingo. Opprinnelig tilbød bingonettstedene andre spill slik at bingospillere kunne ha det moro også mellom bingospillene. Så hva er sidespill, og er det det samme som minispill, hva er hurtigbingo og hvordan kan du spille et chattespill?

Chattespill spilles i chatte-dialogboksen (eller i chatterommet) ved siden av bingospillet og er satt i gang av chatte-moderatorene. Disse spillene har ingen store pengepremier, men kan derimot gi deg noen ekstra bonuser du kan bruke på bingospillet. Disse spillene er svært enkle og vinnes som regel av førstemann som har alle numrene og deretter "roper ut". For eksempel i spillet 'Any Two' velger hver spiller to nummer fra nummerbrettet og førstemann til å skrive ("rope ut") *ANYTWO* når deres nummer kommer opp, vinner. Chatting kan være hurtig og ved bruk av såkalt chattespråk, eller bingo lingo, kan være smart å ta en titt på vår brukerveiledning for å kunne forstå akronymer som for eksempel 1TG (one to go).

bingo online


Forskjellen mellom et sidespill og et minispill er hvor de er plassert på skjermen. Noen bingonettsteder vil ha en miniskjerm inne i selve bingospillet der du kan starte opp og spille et minispill mellom dine bingospill. Tilgjengelige minispill er normalt sett vist som små ikoner inne i skjermen og det kan være begrensede valgmuligheter.

Et sidespill spilles i et annet vindu enn ditt bingospill, slik at du selv kan velge størrelse og spille ved siden av bingospillet.
Du har vanligvis et stort utvalg av sidespill fordi disse ikke åpnes innenfor bingoskjermen. Sidespill kan komme fra ulike programleverandører og nedlastingstiden kan variere, men normalt sett er det kort nedlastingstid.

bingo online

Tekstede sidespill har uventet eksplodert med hensyn til utvalg, popularitet og senere jackpotnivåer. Tilgang til stadig flere jackpot-spilleautomater betyr nå at bingospillere kan vinne jackpot på flere millioner på spilleautomatene samtidig som de spiller på sitt foretrukne bingonettsted. På denne måten er valget av sidespill I ferd med å bli en betydelig faktor av hvor man spiller bingo.

Sidespill faller vanligvis under flere kategorier, hvorav minst en er umiddelbare spill. Umiddelbare spill er de som gir deg premier umiddelbart uten noen utvidede spill som i bingo eller på spilleautomater hvor det er mange spinninger eller runder. Umiddelbare spill slik som skrapelodd hvor du håper å kunne finne matchende symboler for å vinne, eller slik som i det klassiske fotballskrapeloddet hvor du må finne ballen.


Spilleautomater er et annet foretrukket sidespill fordi de er morsomme å spille pg kommer i et stort utvalg med ulike temaer fra de jentete 'fluffy favorittene' til de mer macho spilleautomatene som 'Alien Invasion'. Alle spilleautomatene bygger på det samme prinsippet om spinning av hjulene i et forsøk på å få matchende symboler på den samme linjen. Det er mange ulike spilleautomater, med flere hjul og premielinjer, jokere og multiplikatorer.

Du vil også finne noen klassiske kasinospill som sidespill, slik som Roulette og Keno (en hybrid av bingo og lotteri). De fleste bingonettstedene vil la deg spille sidespill for moro slik at du kan prøve ut de du liker før du starter med spill om kontanter. Minispill er vanligvis for innskuddsspillere, men det varierer avhengig

bingo online