Programvare for bingo fra Parlay

nyx logo

Parlay Entertainments bingorom er kjent for høy kvalitet både på bingospill og sidespill. Selskapet har nylig oppgradert programvaren slik at funksjoner som chatting og sidespill er blitt langt enklere å bruke. Spillere kan more seg med Parlay bingo fra en hvilken som helst plattform, ved å benytte seg av Flash-versjonen som er tilgjengelig online. De fleste nettsteder med Parley lar dessuten nye spillere forsøke spillene gratis, hvilket er en flott introduksjon til denne programvaren.

Bingo- og sidespill

Du vil finne både 75 ball bingo og 90 ball bingo i en typisk bingohall fra Parlay Entertainment. Nye spill introduseres dessuten hele tiden, og det er enkelt å forstå hvordan man skal spille. Programvaren gir deg mulighet til å kjøpe brett på forhånd, slik at det er enkelt å planlegge spill. Spilleopplevelsen er så realistisk som det er mulig å få til når man spiller online. Dette er oppnådd gjennom lydeffekter og godt tilpasset grafikk. Parlay tilbyr dessuten sidespill som kan spilles samtidig som du spiller bingo. Blant utvalget av sidespill vil du finne kasinoklassikere som slotmaskiner, videopoker og blackjack.

Grafikk

Parlay Entertainments grafikk er av høy kvalitet, slik en bør kunne forvente fra en markedsleder. Det er enkelt å bevege seg rundt i et Parley bingorom, og grafikken, som er lett og behagelig å se på, yter spillene full rettferdighet. Det er mulig å justere størrelsen på skjermvinduene, slik at du kan spille sidespill på skjermen på en måte som er tilpasset din individuelle måte å spille på.

Laste ned eller direktespill

De fleste nettsteder med Parlay bingo lar spillerne spille online bingo direkte, eller ved at de laster ned programvaren. Versjonen som tillater direkte online spill kan spilles på alle plattformer, hvilket betyr at Parlays bingorom er godt egnet for MAC-spillere som leter etter god online bingo. Vi anbefaler imidlertid som oftest at man laster ned programvaren, fordi dette sikrer at alle spesialfunksjoner virker som de skal. Det burde bare ta en PC-bruker noen få minutter å laste ned programvaren, og dermed sikre seg den aller beste opplevelsen av online bingo.

skjermbilde fra parlay programvaren på Expekt Bingo
Skjermbilde fra Expekt Bingo som bruker Parlay programvare.

Gratis spill

Det er mulig å spille gratis med Parlay programvare, og dette er populært blant mange spillere. Gratis spilling er den beste måten å lære seg hvordan spillene foregår, og det er også en viktig indikator på hvordan bingorommene er. Gjennom gratis spill kan spillerne lære hvordan de velger bonger, starter spill og benytte ”auto daub” (automatisk markering av valgte nummer), uten å være redd for å gjøre noe galt og tape penger.

Chat i vei

Chatting er veldig populært i bingohaller med Parley programvare. Du kan more deg med chatting mens du spiller, og du behøver ikke lenger å følge chattingen i et separat skjermvindu. Når chattingen foregår like ved siden av spillet, kan spillerne bli godt kjent og kommentere spillet fortløpende mens de spiller. Dette, sammen med et raskt og effektivt bestillingssystem, har medført at mange ser det som dagens sosiale høydepunkt å møtes med venner i et Parley bingorom.

Anbefalte bingohaller med Parlay programvare:

Bingoside Bonus Språk Rating Les mer
Expekt Bingo 150% velkomstbonus
norsk tekst
8.2
info
Unibet Bingo 10€ gratis
norsk tekst
7.8
info
Paddy Power Bingo 200% bonus
engelsk tekst
6.8 -