Bingoguide om:

Sikre innskudd og uttak fra online bingo tilbydere
ikke anbefalte bingosider

Denne artikkelen tar opp hvordan du kan gjøre sikre innskudd og uttak fra bingohaller på nettet. Det finnes mange måter å velge mellom. Vi gir deg en oversikt over de mest popul&aerlig;re og beste metodene for nordmenn og skandinaver.

Bankkort er vanligvis veldig sikkert og bra. Bakdelen ved å bruke bankkort er at du ofte må sende en kopi av det(sammen med kopi av pass/førerkort) til bingohallen ved ditt første uttak for å bekrefte korrekt identitet. De såkalte weblommebøkene (e-wallets) er derfor er sikkert og bra alternativ til bankkort. Regjeringen (i Norge) vil dessuten gjøre det vanskeligere å bruke bankkort på online bingohaller.

En annen fordel er at mange spillesteder gir deg ekstra bonus ved bruk av en weblommebok. Noen gir deg så mye som 15% på hvert eneste innskudd.

Neteller- bra og populær weblommebok.

Enkelt å sette penger inn på din Neteller konto fra bankkort / bankkonto. Svært enkelt å overføre penger til og fra bingohallen. Ta ut penger med Netellerkort, sjekk eller få pengene sendt direkte til din bankkonto. Raskt alternativ. Neteller tar en liten avgift.


EntroPay- super enkelt og sikker løsning.

Sett inn penger via bankkortet eller bankkontoen din. Uttak direkte til bankkonto eller på sjekk. EntroPay Virtual VISA kort er et forhåndsbetalt VISA kort som kan brukes alle steder hvor VISA er akseptert online også på online bingo.


Moneybookers - bra weblommebok med millioner av brukere.

Sett inn penger via bankkortet eller bankkontoen din. Uttak direkte til bankkonto eller på sjekk. Raskt og enkelt alternativ.


Click2Pay - enkel og sikker weblommebok.

Sett penger til og fra bankkort / bankkonto veldig enkelt. Raske overføringer.


Bankkort (VISA/Mastercard/Diners Club) - restriksjoner.

Det er innført restriksjoner på overføringer med bankkort fra norske banker til utenlandske spillesteder. Du må derfor bruke en weblommebok på en del spillesteder. Men hos enkelte bingohaller som Betsson og Maria Bingo kan du fortsatt bruke Visa-kortet ditt.


Bankoverføring - noen bingohaller tilbyr overføring direkte til og fra bankkonto.

Det er et veldig bra alternativ. Kan ta litt tid i forhold til weblommebøker.


Sjekk - ved uttak.

Få tilsendt sjekk i posten eller ved kurier. Er ganske dyrt å veksle inn sjekk i banken (koster rundt 100 - 200 kroner). Kan v&aerlig;re aktuelt ved større gevinster hvor de ikke tilbyr overføring direkte til din bankkonto.


Sikkerhet

Er det sikkert å sende kopi av bankkort / identitetspapirer til spillestedet?
Ja, velger du et seriøst spillested er det uten problemer. Vi har ennå ikke hørt om noen som har blitt lurt på bakkgrunn av innsendelser. Alle bingorom vi har testet er lisensierte og anvender sikre betalingsløsninger hvor all informasjon er kryptert og uleselig for utenforstående.