Programvare for bingo fra NYX

nyx logo

NYX Interactive har raskt fått ord på seg for å være en ledende leverandør av teknologi for spill og underholdning. De utvikler spillsystemer for personlige computere/internett, inklusiv spillterminaler og digital-TV. NYX er et relativt ungt selskap, etablert i 2006, og har vokst veldig raskt til å inneha en ledende posisjon innen denne industrien. Med hovedkontor i Sverige, er de nå anerkjent globalt som en suksessrik leverandør av spillprodukter. Med utgangspunkt i erfaringene de har fra utvikling av spill, transaksjoner og applikasjonssystemer, har de vært en nyttig bidragsyter når det gjelder å finne løsninger på problemer og komplikasjoner for spilloperatører.

Produkter

NYX Interactive vet at spillerne er opptatt av at atmosfæren i en online bingohall skal være komfortabel, og ha et inviterende og varmt utseende. Det er derfor lagt vekt på å tilpasse funksjoner og grafikk slik at hvert nettsted har sin egen individualitet. NYX bingo har en godt instrumentert motor for spillersamfunnet innebygd i programvaren. Dette gir spillerne i spillersamfunnet mulighet til å opprette personlige profiler, lete etter venner og se hvilket rom de er i, samt kommunisere med dem. Nye jackpotvinnere er annonsert for å skape entusiasme blant spillerne. Tilbudet fra NYX er ikke begrenset til bingo alene, spillerne kan også spille andre spill. Det finnes et komplett kasino med alle tradisjonelle tjenester, og et pokerrom med komplett utvalg av pokerspill. Pokerspillene inkluderer ”fixed limits”, ”pot limits” og ”no limit”. Spillere kan velge sin egen nasjonale valuta, og chatte med andre spillere på sitt eget språk.

Grafikk og effekter

Kundebehandling er et viktig element i hvordan programvare for bingo fremstår. Moderne design og nye funksjoner er lagt til, og spillerne har nå opplevelse av å spille levende bingo. De setter pris på den høye designkvaliteten, og har derigjennom større glede av å være tilstede. Utformingen er lett og fleksibel. Ett klikk er alt som skal til for å bevege deg dit du ønsker innen nettstedet. Lyd- og spesialeffekter er innovative, og gir igjen større spilleglede. Spesialfunksjoner, former og informative skjermbilder har en tiltrekkende effekt, og innbyr til underholdende spill.

skjermbilde fra nyx programvaren på Betsson Bingo
Skjermbilde fra Betsson Bingo som bruker NYX programvare.

Brukervennlig

Det er lagt spesiell vekt på brukervennlighet, slik at det er enkelt å spille og navigere. En unik funksjon er at man kan gjøre flere ting samtidig mens man er i bingorommet, uten å forstyrre eget spill. Spillerne kan overføre penger, se på spillehistorie, sende spørsmål til kundeservice, og holde kontroll på ukentlige forbruksgrenser, uten å måtte forlate rommet. Nye spillere kan gå inn i bingorommet før de har registrert seg, og kan deretter gjøre dette mens de er i bingorommet. Spillerne kan også velge mellom å chatte eller lukke chattevinduet for å få bedre oversikt over kortene.

Sikkerhet og rettferdighet

Sikkerheten er implementert på et meget høyt nivå, og alle spilledata er krypterte. Privatlivet er beskyttet, og dine personlige data vil aldri bli publisert på nettstedet. Alle bingobrett er tilfeldig produsert før hvert spill starter, slik at spillere får nye brett til hvert spill. Det er lagt stor vekt på regulering for å forsikre at all spilling foregår på en etisk forsvarlig måte, og alle utbetalinger blir analysert på månedlig basis for å garantere at spillene er tilfeldige og rettferdige.

Anbefalte bingohaller med NYX programvare:

Bingoside Bonus Språk Rating Les mer
Betsson Bingo 100% opptil 300 kr + konkurranser
norsk tekst
9.3
info
Bingon 150% bonus opptil 7500 kr
svensk tekst
8.5
info
Mamamia Bingo 50 kr gratis + bonus og gavekort
norsk tekst
8.2
info