Bingo Cafe

- få 20$ helt gratis

Anmeldelse

Direkte link:Klikk her for å komme til Bingo Cafe
Info:Bingo Cafe tilbyr nå våre lesere en spesial bonus. Bare ved å registrere deg får du nemlig følgende helt gratis:
Bonus:20$ gratis for bingo + 200 gratisspinn på slotmaskin

Bingo Cafe har altså en 20$ gratis bonus som kommer automatisk når du registrerer deg. Den bør du ta med deg siden den ikke krever innskudd og det er en fin måte å teste Bingo Cafe på før du eventuelt velger å sette inn penger. Du får dessuten hele 200 gratisspinn på en av spilleautomatene.
Spill:Du må laste ned programvaren her, du kan ikke velge å spille direkte på nettet. Det er uansett ganske raskt hvis du har en bra forbindelse. Grafikken er ganske spesiell. Du vandrer rundt i en 3D verden og setter deg ned ved et bord for å spille. Du kan også snakke med andre spillere underveis. Det er ulikt andre bingorom og ganske spennende. Men de har hatt den samme grafikken i flere år nå, vi hadde kanskje ønsket oss litt større utvikling.

De tilbyr også flere kasinospill hvis du liker det. Hjemmesiden er noe rotete og lite informativ. Den kunne de gjerne oppdatere. Husk at du kun får disse bonusene hvis du går via Norsk Bingoguide, hvis ikke får du en lavere bonus.
Kundservise:Innskudd- og uttak ved hjelp av de mest vanlige metodene. Har kundeservice på chat eller email. Fungerte bra for oss.
Rating:7.3
Skjermbilde: Bingo Cafe skjermbilde