Belis Bingo

-få 100 kroner gratis ved registrering

Anmeldelse

Direkte link: Registrer deg her.
Info:Belis Bingo er en ny norsk online bingohall med programvare fra spillleverandøren Aberrant. Du vil kjenne igjen denne fra en rekke andre bingohaller på nettet som f.eks. Gold Bingo.

Designet på siden er litt simpelt, men brukervennlig. Vi synes kanskje ikke fargevalget er det mest moderne. Registreringen er veldig enkel og rask og du kan derfor være i gang med å spille bingo i løpet av et få minutter. Alt er på norsk og det er et stort pluss!
Bonus:Alle nye spillere får 100 kroner gratis når de registrerer deg.

Velkomstbonusen er 100% opptil 2000 kr og minst 20% bonus på alle dine neste innskudd. Ofte har de dessuten andre bonuskampanjer.
BingovarianterBelis Bingo tilbyr flere ulike bingovarianter. Både 75 balls og 90 balls bingoi flere forskjellige bingorom. De tilbyr også en del casinospill, men de synes vi ikke er spesielt gode og trekker litt for det. Positivt er at i dette bingonettverket er det alltid ganske mange spillere online og veldig mange av disse er norske, svenske eller danske. Lett å chatte og god stemning hvis du er interessert i det.
Betaling:Du kan gjøre dine innskudd- og uttak ved hjelp av bank, bankkort, PaysafeCard, Neteller eller Skrill(Moneybookers). Vi testet kundeservice på email og fikk svar i løpet av noen timer og det er ganske bra.
Rating:8.5
Skjermbilde: Belis Bingo skjermbilde