Bingoria

- bingo fra Norsk Tipping

Anmeldelse

Direkte link:Klikk her for å komme til Bingoria
Info:Bingoria er Norsk Tipping sitt eget Bingorom og er selvfølgelig helt på norsk og du spiller med norske kroner. Kundeservicen er tilgjengelig mellom 07:00 og 03:00 og det er også åpningstiden for bingoen. Bingoria har 15 norske chatteverter og de er klare til å chatte med deg og gjøre opplevelsen bra.

Du finner også spill som bare finnes hos Norsk Tipping som Lotto, Viking-Lotto, Flax-lodd, Tipping og andre morsomme spill. Positivt er selvfølgelig at overskuddet deles ut til norsk idrett og kulturformål.
Bonus:Hos Bingoria og Norsk Tipping får du ingen bonus. Det trekker ned karakteren noe.
Spill:Bingoria tilbyr bare tre forskjellige bingorom i skrivende stund, nemlig Bingoria Tivoli, Sukkersmia og Bingoria Vertshus. Bingoria Tivoli er et 90 ballers spill, mens Bingoria Vertshus og Sukkersmia er 75 ballers spill. Vi regner med at det kommer flere spill etterhvert.

De har sin egen programvare som egentlig er helt grei, men det er antallet bingorom vi heller reagerer på. Antall spillere er også ganske begrenset, selv om det har blitt bedre i det siste. Premiepottene er ikke skyhøye. Du spiller direkte i nettleseren og slipper derfor å laste ned noen som helst programvare og det er en stor fordel. Brukervennligheten til selve spillene er bra.
Betaling:Det er ganske enkelt å gjøre innskudd og uttak når du først har registrert deg som kunde, men registreringsprossesen er ganske omfattende. Det er dog bare muligheten å gjøre innskudd med bankkort som er utstedt i norsk bank og du er avhengig av BankID. Uttak er også bare til din bankkonto.
Andre spill:Når du er registrert kunde hos Bingoria har du også tilgang til en rekke andre spill som casino, tipping, odds, skrapelodd som Flax og flere typer lotterier som Lotto og Viking-Lotto.
Rating:8.2
Skjermbilde: Bingoria skjermbilde