Bingo Cabin

-få 20$ helt gratis

Anmeldelse

Direkte link:Klikk her for å komme til Bingo Cabin
Info:Bingo Cabin har eksistert en stund og vi har spillt her flere ganger de siste årene og syntes det var på tide å teste igjen.
Bonus:Bingo Cabin har en 20$ gratis bonus som kommer automatisk når du registrerer deg. Den bør du ta med deg siden den ikke krever innskudd og det er en fin måte å teste Bingo Cabin på før du eventuelt velger å sette inn penger. Setter du inn penger får du en bra 200% velkomstbonus.
Betaling:Innskudd- og uttak ved hjelp av de mest vanlige metodene. Har kundeservice på chat eller email. Fungerte bra for oss. Det gjorde det også da vi gjorde et uttak på 400$. Ingen problemer med det.
Spill:Du må laste ned programvaren her, du kan ikke velge å spille direkte på nettet. Det er uansett ganske raskt hvis du har en bra forbindelse. Grafikken er ganske spesiell. Du vandrer rundt i en 3D verden og setter deg ned ved et bord for å spille. Du kan også snakke med andre spillere underveis. Det er ulikt andre bingorom og ganske spennende. Men det er jo akkurat det samme som for noen år siden - vi hadde forventet en større utvikling på programvaren!

De tilbyr også flere kasinospill hvis du liker det. Hjemmesiden er litt rotete og lite informativ. Den kunne de gjerne oppdatere.
Rating:6.5
Skjermbilde: Bingo Cabin skjermbilde